GeenBijtelling.nl | info@geenbijtelling.nl
Hoe werkt het
Rekenvoorbeeld
F.A.Q.
Contact
Hoe werkt het
Het rijden van een leaseauto is DUUR, veel duurder dan men denkt. Het lijkt fantastisch: 'De baas betaalt de auto �n de benzine en het kost allemaal niets".

Helaas, niets is minder waar. De Nederlandse belastingdienst ziet het rijden van een leaseauto als inkomsten en heft hierover belasting. Deze zogenaamde bijtelling is momenteel gesteld op 22% van de catalogusprijs van de auto. Door deze regeling betaalt de gemiddelde leaserijder h�nderden euro's per maand aan het rijden van een leaseauto.

Geen bijtelling
Als er met de leaseauto maximaal 500 kilometer per jaar voor priv�doeleinden wordt gereden, hanteert de belastingdienst GEEN BIJTELLING.

Sinds januari 2004 rekent de belastingdienst woon-werk-verkeer voor 100% mee als zakelijke kilometers. Een eis van de belastingdienst is een sluitende rittenregistratie. Ofwel, iedere gereden kilometer moet verantwoord kunnen worden.

Een leaserijder rijdt gemiddeld 35.000 kilomer per jaar; de ritten zijn gemiddeld 70 kilomer ver. Dit betekent dat een sluitende rittenregistratie uit ongeveer 500 losse ritten zal bestaan. Het goed bijhouden van al deze ritten is een enorme klus die menig autorijder niet ziet zitten.

is een perfect instrument dat de registratie van al uw autoritten in slechts enkele minuten per maand verzorgt.

kost u maar € 49,- per jaar. En u kunt het 10 dagen gratis uitproberen.